Friday, October 19, 2012

Kristiine noortekeskus kutsub tüdrukute õhtule


30. oktoobril kell 17.00 vallutavad Kristiine noortekeskuse neiud! Toimub tüdrukuteõhtu ning sel ajal pääsevad keskusesse ainult tüdrukud. Üritus on suunatud eelkõige neidudele vanuses 10-16 eluaastat. OSALEMINE ON KÕIGILE TASUTA!
Enne ürituse algust muudame noortekeskuse hubaseks ja mõnusaks „pesaks“ ning loome sobiva meeleolu tõeliseks padjaõhtuks.

Koosviibimist alustame maitsvate šokolaadidessertide valmistamisega. Šokolaadikorvikeste  meisterdamiseks kasutame väga põnevat ja vähekasutatavat tehnikat, mida hiljem igaüks ka kodus järele proovida saab. Seejärel tuleb külla  nahahooldusspetsialist, kellega arutleme õige näo-ja kehahoolduse teemadel. Kasulikke näpunäiteid jagub kindlasti nii noorematele kui ka vanematele neidudele.
Et õhtu veelgi värvikamalt kulgeks, on võimalik teha spetsiaalsete värvidega näo- ja kehamaalinguid. Kehakaunistuste loomisel aitavad lahkelt ka noorsootöötajad. Lisaks vaatame tüdrukutele meelepärast romantilist komöödiat ja õhtu lõpuks maiustame eelnevalt valmistatud dessertidega.
Õhtu lõppeb kell 21.00. Loomulikult võib soovi korral ka varem lahkuda.
Kui tead, et soovid kindlasti osaleda, siis anna sellest ka teada!
Kristiine noortekeskus
Sõpruse pst 4a, 10615 Tallinn
tel 656 6802 I 55 567 783
e-mail
kadi.arras@taninfo.ee
www.taninfo.ee/kristiine 

No comments:

Post a Comment