Wednesday, June 13, 2012

Kristiine Sotsiaalkeskuses maikuus

Kevadnäituse avamisel, 4. mail Kristiine Sotsiaalkeskuses, oli välja pandud kunsti-, siidimaali, portselanimaali ning käsitööringi looming. Näitusel olid väga kaunid siidisallid, kudumid, säravad ja kevadised portselan-nõud ning palju muud kaunist kätetööd.
Fotod: siidimaal, portselanimaal, käsitöö
 

Väljasõit Pärnumaa äärealadele toimus 8.mail koos reisijuht Arne Timmiga. Külastati vana ja ilusat Uue-Varbla mõisa ning tehti puhkepeatus kaunis Matsi rannas. Lõunastati Tõstamaa mõisas, kus tutvustati ka mõisa elu-olu läbi sajandite ning pakuti ülevaadet mõisa ruumidest ja nende kasutusest. Sanga-Tõnise talu vene muuseumis, tutvuti vene ajaloo ja traditsioonidega. Pikem peatus tehti veel Lihulas, kus on raskeid lahinguid löödud ja vaga kloostrielu elatud.
Foto: Vene talu rahvas tervitab külalisi


Lastepäevakeskus osales 2. mail Kristiine kevadlaadal. Kristiine Sotsiaalkeskuse Lastepäevakeskusel on traditsioon korraldada jõulu- ja kevadlaatasid, kus lapsed saavad müüa oma tehtud kaunist käsitööd, mille nad on valmistanud erinevates töötubades. Sel aastal avanes aga erakordne võimalus müüa oma käsitöötooteid Kristiine laadal Tondimõisa pargis. Saadud tulu eest külastatakse Eestimaa ilusaid paikasid, muuseume ja teatreid.

No comments:

Post a Comment