Monday, September 24, 2012

Vanemate kool alustab 27. septembril

Grupid toimuvad üks kord nädalas kümne järjestikuse nädala jooksul.

“Vanemate koolis” tegeleme me lihtsate ja igapäevaste teemadega, aga nagu me kõik teame, saavad suured asjad just väikestest alguse ja seetõttu vanemaks olemisel tühiseid pisiasju pole.
Oodatud on lapsevanemad, kes on huvitatud vanemlike oskuste arendamisest ning kasvatuses ettetulevate probleemide oskuslikumast lahendamisest. Grupid toimuvad nii eesti kui vene keeles. Gruppide tööd rahastab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ning lapsevanematele on osalemine TASUTA.
Eelmises grupis osalenud isa Mart: “Kõhklesin kaua enne kui gruppi registreerusin. Sain grupist palju jõudu ja tuge. Tundsin ennast lapsega seotud probleemide lahendamisel üksinda. Grupis selgus, et minu probleemid pole erandlikud vaid ka teistel vanematel on sarnaseid. Koos arutades leidus nii mõnigi hea lahendus, mida sain ka oma peres kasutada. Soovitan kõigile kõhklejatele – tule ja saa positiivne kogemus.”
Registreerumisel teatada lapsevanema nimi ja kontakttelefon e-mailile pille.kolosov@kristiinesk.ee või telefonil 65 12 701. Samadelt kontaktidelt saab vastuseid ka täiendavatele küsimustele.

No comments:

Post a Comment