Friday, August 17, 2012

Uus hooaeg Kristiine noortekeskuses

Kristiine noortekeskuses on algamas uus hooaeg, mis toob kaasa hulgaliselt põnevaid tegevusi ja värvikaid hetki. Oleme avatud kõikidele 7-26- aastastele noortele, et pakkuda mitmekülgseid võimalusi vaba aja veetmiseks ja arendavaks tegevuseks.


Meie hubane keskkond loob võimaluse meeldivaks ajaveetmiseks sõpradega või uute eakaaslaste tundmaõppimiseks. Keskuses on palju kaasahaaravaid lauamänge, saab mängida piljardit, playstation 2, lauatennist ja -jalgpalli. Lisaks nimetatud võimalustele toimuvad igakuiselt mitmed maailmapilti laiendavad ja arendavad tegevused.
Alates septembrist alustame taas igal kolmapäeval populaarse meisterdamisringiga „Käsi ei väsi“ ning kord kuus toimuvad vestlusringid „Maailm täis võimalusi“ ja „Näita, et hoolid“. Esimeses jagame uusi teadmisi elukutsevaliku ja õpingutega seotud teemadel ning teises leiame vastuseid seksuaalsusega seonduvatele küsimustele. Kavas on ka mitmeid meelelahutuslikke korduvtegevusi. Kirjeldatud ja ka kõikide teiste korduvtegevuste kohta on võimalik saada lisainfot Kristiine noortekeskuse kodulehelt.
Lisaks leiab pidevalt aset erinevaid üritusi ja ühekordseid tegevusi, mis ilmestavad noortekeskuse igapäevaelu ja muudavad siin veedetud hetked meeldejäävaks. Näiteks on võimalus osaleda piljardivõistlustel, poiste- ja tüdrukuteõhtutel, erinevatel turniiridel, kohtumistel huvitavate persoonidega ja paljudel teistel üritustel. Meie tegevustes osalemine on enamasti tasuta ja ilma eelregistreerimiseta. Loomulikult saab keskuses ka niisama aega veeta või vajadusel koolitöid teha. Ootame kõiki noori uudistama ja noortekeskuse võimalustega tutvuma!
Kristiine noortekeskus asub Kristiine kaubanduskeskusest üle tee ja on avatud E-R 14.00 - 20.00.
Lisainfo:
Kristiine noortekeskus
Sõpruse pst. 4a
kristiine@taninfo.ee
tel: 656 6802 või 5556 7783
www.taninfo.ee/kristiine

No comments:

Post a Comment