Friday, December 16, 2011

Lugupeetud Kristiine elanikud!

Andrei Novikov

Andrei Novikov
Kristiine linnaosa vanem
Just aasta lõpus tehakse kokkuvõtteid ja koostatakse tulevikuplaane. Ning kuigi mööduv aasta oli raske, saavutasime palju ja oleme veendunud, et ka edaspidi läheb kõik hästi.
Kuna Kristiine linnaosa vanema ametikohal tegutsemise staaž ei ole mul pikk, tahaksin rääkida sellest, mida olen jõudnud just selle lühikese ajaga ära teha.
Kahtlemata võib üheks olulisimaks projektiks nimetada kauaoodatud Tedre tänava remonti, mis algas oktoobris. Tööd lõpetatakse järgmise aasta suvel.
Kirstiine linnaosa ühe kõige halvemas seisukorras oleva tänava remont lükkus aastate jagu edasi, kuid lõpuks on kõik tehnilised ja administratiivsed takistused eemaldatud ning remont on alanud. Ehitustööde lõpetamisel saab tänav nii korraliku teekatte kui uued kõnniteed ning kommunikatsioonid. See tähendab, et liiklus muutub sellel lõigul mitte ainult sujuvamaks, vaid ka palju ohutumaks nii sõidukijuhtidele, kui ka jalakäijatele.
Juba teostatud projektidest võib märkida ära spordi- ja mänguplatsi avamist Tondimõisa pargis novembri lõpus.
Plats on varustatud erinevate trenažööridega ja seal leiavad endale tegevust igas vanuses inimesed – alates kõige väiksematest ja lõpetades aktiivset eluviisi harrastatavate pensionäridega. Peale Tondimõisa on uued trenažöörid paigaldatud samuti Räägu pargis ja Kirsi tänava mänguväljaku
kõrval aadressil Kirsi 8a. Loodame, et sellised kohad, kus saavad veeta oma vaba aega kõik pereliikmed, alates kõige väiksematest ja lõpetades vanaemade ja vanaisadega, saavad populaarseteks Kristiine linnaosa elanike seas.
Käes on imeline aeg, mida armastame meie kõik – jõulurahu ja uus aasta, kui linna ehivad kaunid tuled, inimesed ostavad aktiivselt kingitusi lähedastele ja valmistuvad ette väärikaks vana aasta ärasaatmiseks ja uue aasta vastuvõtmiseks.
Kristiine Linnaosa Valitsus tegi ka kingituse linnaosa elanikele, pannes erilist rõhku jõuluvalgustusele parkides, mida varem ei olnud. Loodan, et sellest saab imeilus ning elevust tekitav jõulukingitäiendus. Veel üks kingitus linnaosavalitsuselt – Jõulukontsert, mis toimub Kaarli kirikus homme, laupäeval kell 18.00. Mul on au paluda teid kontserdile head muusikat kuulama.
Mis puudutab järgmist aastat, siis aprillis alustatakse Vindi tänava kauaoodatud rekonstrueerimisega, mis lõpeb sügisel.
Nüüd aga on aeg, mil me saame rahulikult mõelda selle üle, mida oleme või ei ole jõudnud mööduval aastal ära teha ning mida sooviksime endale järgmiseks aastaks. Las kõik halb jääb 2011. aastasse, aga kõik hea võtame endaga kaasa 2012. aastasse.
Soovin teile rahulikke jõule ja pealehakkamist uuel aastal!

No comments:

Post a Comment