Friday, December 16, 2011

Kuldnoka tänav muudeti ühesuunaliseks

Lilleküla gümnaasiumi juhtkonna ja lastevanemate initsiatiivil – eesmärgiga muuta laste koolitee ohutumaks – muudeti Kuldnoka tänav ühesuunaliseks.

Liikluskorraldus Kuldnoka ja Mooni tänavatel tegi Lilleküla gümnaasiumi kooliperele muret väga pikka aega. Kuna kitsastel tiheda liiklusega tänavatel ei olnud laste koolitee turvaline, siis pöördusid lapsevanemad ka Tallinna linnavalitsuse poole.
Pöördumises tehti liikluse turvalisemaks muutmiseks kaks ettepanekut – parandada olukorda Mooni tänaval, tehes sinna kõnnitee, et lapsed ei peaks kitsal tänaval autode vahel laveerima ning muuta Kuldnoka tänav alates majast nr. 6 ühesuunaliseks, suunaga Mooni tänava poole. Kui tänaseks on Kuldnoka tänav vastavalt ettepanekule ühesuunaliseks muudetud, siis Mooni tänava osas on muutusi oodata tuleval aastal.
Oktoobrikuus käis liikluskorraldusega tutvumas ka Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart, kes möönis olukorra tõsidust ja ohtlikkust. „Antud juhul on tegemist positiivse näitega kodanike algatusest ehk lapsevanemate ja kooli initsiatiivist muuta ja lahendada probleeme,“ märkis Kõlvart.

No comments:

Post a Comment