Friday, August 13, 2010

Tulika tänava rekonstrueerimistöid rahastab Kristiine keskus

Kristiine keskuse jaoks on oma lähiümbruse ja kogu Kristiine linnaosa areng väga oluline teema, sest just see on meie kodu. Võimalusest anda oma panus siinse keskkonna parandamiseks võtsime kohe kinni ning otsus rahastada Tulika tänava rekonstrueerimistöid sündis kergelt. Septembri keskel, vahetult enne Kristiine keskuse laienduse valmimist, avatakse liiklejatele täielikult uuenenud Tulika tänav. Teetööde maksumus on ligi 14 miljonit krooni.

Kaidi Laur, Kristiine keskuse turundusjuht

„Meile on oluline, et linnaruum piirkonnas, kus asub ka Kristiine keskus, areneks ja muutuks nii autoga kui jalgsi liiklejate jaoks mugavamaks ning esteetilisemaks“, kommenteeris Kristiine keskuse otsust investeerida Tulika tänava rekonstrueerimisse juhatuse esimees
Allan Remmelkoor ja lisas: „loogiline oli ajastada Tulika tänava korda tegemine Kristiine keskuse laienduse ehitusega samasse perioodi. Septembris, kui avab uksed uus Kristiine keskus, on korras ka keskuse ümbrus ja meie külastajatel on siia mugav tulla.“
Tulika tänava rekonstrueerimisega muudetakse tänav neljarealiseks, mõlemas suunas saab olema kaks sõidurida. Ehitatakse kaks parema läbilaskvusega ringristmikku (Koskla tn ja Tulika tn ristmikule, teine Kristiine keskuse parklasse suunduvale teeotsale). Lisatakse tänavavalgustus mõlemale poole teed. Koos tee ehitusega rajatakse ka haljastus tänava äärde ning uutele ringristmikele.
Sõiduteede äärde rajatakse korralikud kõnniteed ja lisaks on projekteeritud üks bussipeatus linnast tulevale suunale.
Tulika tänava rekonstrueerimistööd teostab AS Merko Ehitus. Uuendatud Tulika tänav avatakse liikluseks septembri teisel poolel.
Loodame, et linnaosa elanikud ja meie kaubanduskeskuse külastajad ei pahanda väga teetöödest tingitud liikluskorralduse muutuste pärast. Sügisel kui lapsed kooli lähevad, on Tulika tänaval juba täiesti uus värske nägu.

No comments:

Post a Comment