Friday, August 13, 2010

Kristiine heakorra eest hoolitsevad töötud ja pargivahid

See suvi tuli teistmoodi kui eelmised, kuna esmakordselt on ka Kristiinel oma pargivahid ning ka töötud rabavad heakorra nimel läbi suve.

Raivo Tammus, linnamajanduse osakonna spetsialist

Tehakse kõiksuguseid töid, alustades tänavate koristamisega prügist, lõpetades rohualade
niitmisega. Siinkohal tänan linnarahvast, kes on alati operatiivselt probleemidele tähelepanu juhtinud ning meie tööd oluliselt kergendanud.
Üllatavalt palju on kasu olnud pargivahtidest – nad on oma nime igati väärt. Nende valvsast pilgust on olnud palju kasu parkides tegutsevate vandaalide ning ülemeelikute noorte ohjamisel. Oli ka juhus, kus tänu pargivahi tähelepanelikkusele ning linnakodanike julgusele päästeti õnnetu naisterahvas tiigist.
Siiski pole meeste põhitöö pargi valvamine, vaid korrastamine ning hooldamine, väga osavalt on nad ka uue inventari paigaldamisega hakkama saanud. Üritame neid kõige vajalikuga varustada, et töö sujuks tõrgeteta ning suuremate ettevõtmiste tarvis saadame ka abijõude.
Tunnustust väärib ka pargivahtide ülevaataja Eve Kaare, kes jagab end Kristiine ning Mustamäe vahet ja tunneb siiralt muret, kui mõni oks pargis maha kukub või muud taolist
juhtub. Kui meil pargis elaks mõni hea haldjas, siis oleks see tõenäoliselt Eve moodi – hooliv
ning südamega asja juures.

No comments:

Post a Comment