Friday, October 22, 2010

Õpetajakuu Tallinna I Internaatkoolis



Tallinna I Internaatkool osales taas projektis “Hea õpetaja kuu”, mis toimus teist aastat järjest Eestimaa koolides.

Sel aastal oli projekti alapealkirjaks “Kogukond” - kool ei püsi koolina, kui seda ei toeta lapsevanemad ja kooli kõrval elavad inimesed. “Hea õpetaja kuu” projekt algas 1. oktoobril ja sellele järgnesid neli teemanädalat: koolikümblus-, lastevanemate-, tagasi kooli nädal ja õpilaste nädal. Koolikümblus nädalal külastasid meid Tallinna Ülikooli 3-nda kursuse eripedagoogika üliõpilased ja olid õpetajatele abiks ainetundide andmisel. Järgmisel teemanädalal olid õpetajad
koolipingis Astangu Kutse- ja rehabilitatsioonikeskuses, vilistlaste nädalal külastasid tunde meie vilistlased ning viimasel nädalal käivad meie kooli õpilased oma tuleviku erialadega tutvumas erinevates kutsekoolides.
Pidulikul õpetajate päeval 5. oktoobril tunnustasime üheskoos õpetajaid hea töö eest ning jagasime juba traditsiooniks saanud r ä n d k a r i k a i d .
Tunnustust ja karikaid jagati välja järgmistes kategooriates:
„Hea õpetaja 2010” pälvisid Marge Süld, Kärt Kübar ja Heidi Sild;
„Hea Kasvataja 2010” – Kristel Koger;
„Hea Ringijuht 2010”– Urve Pihlak;
„Hea Abiõpetaja 2010” – Liilia Reha;
„Hooliv Kaastöötaja 2010” – Siiri Ratas;
„Hea Ülemus 2010” - Marianne Laater;
„Krapsakas Uustulnuk 2010” – Maiu Seppel;
Õpetajate päeval oli kõigil õpetajatel võimalus osaleda loovuse toas, mille tegevus oli kantud mõttest “Õpetaja on maasool” ning loovust suunasid seekord õpetajad Silvia Paluveer ja Ingrid Astok. Tagasi kooli nädalal 18.-22.10 leidis vilistlane tee tagasi meie kooli.
Õpilaste nädal 25.-29.10 Üheskoos tegutsedes sai tõesti oktoobrikuu endale auga teise ja väga väärika nime – “Hea õpetaja kuu”.

No comments:

Post a Comment